Torsk med rødbede og sennepsdressing
Opskrift til 4 personer15 MIN

Ingredienser
- 500 g torskefilet
- 1 salathoved
- 200 g syltede rødbeder
- 1 dl syrnet fløde 9%
- 1 tsk sennep
- 2 spsk kapers
- Salt og peber
- Tilbehør:
- Groft brød
- Kogte kartofler eller frisk pasta
Vejledning
Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Beklæd en bageplade med bagepapir, læg torskefileterne på pladen og krydr med salt og peber.
Torsken sættes i ovnen og bages i ca. 8 minutter.
Mens torsken bager skylles salaten og rødbederne skæres i små tern.
Den syrnede fløde røres med sennep og blandingen krydres med salt og peber.
Den bagte torsk anrettes på salatblade med dressing over og rødbeder og kapers på toppen.
Servér kartofler eller frisk pasta og groft brød til.
Beklæd en bageplade med bagepapir, læg torskefileterne på pladen og krydr med salt og peber.
Torsken sættes i ovnen og bages i ca. 8 minutter.
Mens torsken bager skylles salaten og rødbederne skæres i små tern.
Den syrnede fløde røres med sennep og blandingen krydres med salt og peber.
Den bagte torsk anrettes på salatblade med dressing over og rødbeder og kapers på toppen.
Servér kartofler eller frisk pasta og groft brød til.