Italiensk for begyndere

Opskrift til 427 MIN

Italiensk for begyndere
Ingredienser
  • 600 g lyssejfilet
  • 2 tomater
  • 1/2 potte frisk basilikum
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk revet parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl hvidvin
  • Frisk pasta
  • Salat
Vejledning
Skær fisken i portionsstykker og læg stykkerne i et ildfast fad.
Tilsæt hvidvin og 2 dl vand og krydr med salt og peber.
Skær tomater i små tern og hak basilikum fint.
Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet parmesan og presset hvidløg i en skål og krydr med salt og peber.
Fordel toppingen på fisken.

Bag den ved 200 grader i 12-15 min.

Servér med frisk pasta og grøn salat.

Tip: Fisken kan også grilles ved indirekte varme under låg i
12-15 min
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 70 70 51 50
Copyright © 2013-2020 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig