Indisk karrygryde

Opskrift til 4 personer30 MIN

Indisk karrygryde
Ingredienser
  • 1 pakke skinkekød i tern fra eGastro
  • Olie til bruning
  • 2 tsk hot karry
  • 2 løg i både
  • 2-3 stilke snittet bladselleri
  • 1 dåse hakket tomat
  • 1/2 dåse kokosmælk
  • 1-2 æbler i tern
  • 1 dl tropic fruit eller rosiner
Vejledning
Brun hurtigt kødet i lidt olie ved kraftig varme og krydr med salt og peber.

Tilsæt karry, løg og bladselleri og svits det et par minutter.

Kom tomat, kokosmælk samt æble i tern ved og lad det simre 15-20 min.

Smag til med ekstra karry, drys med tørret frugt og server med ris.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig