Fuldkornsnudler med skinkestrimler og tigerrejer
Opskrift til 4 personer30 MIN

Ingredienser
- 150 g rå sorte tigerrejer med skal
- 1 spsk. rapsolie
- ¾ tsk. groft salt
- 1 spsk. rapsolie
- 1 pakke skinke i strimler fra eGastro
- 2 dl kokosmælk
- ¾ dl friskpresset limesaft
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 1½ tsk. groft salt
- 400 g gulerødder og squash skrællet i tynde strimler
- 300 g tørrede fuldkornsnudler
- 2½ liter vand
- 2 tsk. groft salt
- Pynt: Friskhakkede korianderblade
- Hertil: Hot mangochutney
Vejledning
Varm olien i en wok eller sauterpande og rist rejerne uden skal til de er smuk lyserøde. Drys dem med salt og stil dem til side.
Tør wokken af og steg halvdelen af kødstrimlerne i olien ved jævn varme i ca. 5 min. – vend strimlerne et par gange. Tilsæt kokosmælk, limesaft, ingefær og salt og kog retten ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt gulerødder og squash i og kog i ca. 2 min. Smag til.
Imens kommes nudlerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem uden låg i ca. 3 min. Lad nudlerne dryppe af i en sigte og hæld dem i et stort varmt fad. Anret kød, grønsager og rejer på toppen og pynt med frisk koriander.
Tør wokken af og steg halvdelen af kødstrimlerne i olien ved jævn varme i ca. 5 min. – vend strimlerne et par gange. Tilsæt kokosmælk, limesaft, ingefær og salt og kog retten ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt gulerødder og squash i og kog i ca. 2 min. Smag til.
Imens kommes nudlerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem uden låg i ca. 3 min. Lad nudlerne dryppe af i en sigte og hæld dem i et stort varmt fad. Anret kød, grønsager og rejer på toppen og pynt med frisk koriander.