Fuldkornsnudler med skinkestrimler og tigerrejer

Opskrift til 4 personer30 MIN

Fuldkornsnudler med skinkestrimler og tigerrejer
Ingredienser
  • 150 g rå sorte tigerrejer med skal
  • 1 spsk. rapsolie
  • ¾ tsk. groft salt
  • 1 spsk. rapsolie
  • 1 pakke skinke i strimler fra eGastro
  • 2 dl kokosmælk
  • ¾ dl friskpresset limesaft
  • 2 spsk. friskrevet ingefær
  • 1½ tsk. groft salt
  • 400 g gulerødder og squash skrællet i tynde strimler
  • 300 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2½ liter vand
  • 2 tsk. groft salt
  • Pynt: Friskhakkede korianderblade
  • Hertil: Hot mangochutney
Vejledning
Varm olien i en wok eller sauterpande og rist rejerne uden skal til de er smuk lyserøde. Drys dem med salt og stil dem til side.

Tør wokken af og steg halvdelen af kødstrimlerne i olien ved jævn varme i ca. 5 min. – vend strimlerne et par gange. Tilsæt kokosmælk, limesaft, ingefær og salt og kog retten ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt gulerødder og squash i og kog i ca. 2 min. Smag til.

Imens kommes nudlerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem uden låg i ca. 3 min. Lad nudlerne dryppe af i en sigte og hæld dem i et stort varmt fad. Anret kød, grønsager og rejer på toppen og pynt med frisk koriander.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig