Keftedes og rødbede cous cous

Opskrift til 4 personer40 MIN

Keftedes og rødbede cous cous
Ingredienser
  • 1 pakke hakket skinkekød fra eGastro
  • 1 lille finthakket rødløg
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1/2 tsk stødt spidskommen
  • 1 spsk hakket persille
  • 2 kviste hakkede mynteblade
  • Salt, peber
  • 12 små træspyd
  • Rødbede Cous Cous:
  • 300 g rødbeder
  • 2 dl cous cous
  • 2,5 dl grønsagsbouillon
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • Salt, peber
  • 1 bæger feta i tern
  • Mynte og persille blade
  • Tilbehør: Brød
Vejledning
Læg 12 små træspyd i koldt vand mindst 30 min. Rør kødet sammen med rødløg, hvidløg, spidskommen, persille, mynte, salt og peber og del farsen i 12 lige store stykker. Form farskuglen omkring spyddet til en lille aflang pølse. Grill spydene ca. 10 min.

Kog rødbederne til de er møre, smut skrællen af og skær dem i tern.

Kom cous cous grynene i kogende grønsagsbouillon, sluk for varmen og lad det trække under låg 5 min. Rør grynene løse med en gaffel og bland med olivenolie, citronsaft, salt og peber. Kom rødbederne i og bland med feta samt mynte og persilleblade.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramSmiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig