Små kødboller med basilikum, citron og parmesan

Opskrift til 3-4 personer15 MIN

 Små kødboller med basilikum, citron og parmesan
Ingredienser
  • 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
  • 30 g brød uden skorpe
  • 1/4 dl hakket mynte
  • 1/2 dl hakket basilikum
  • Revet citronskal fra 1/2 citron
  • 10 g friskrevet parmesan
  • Salt, peber
  • 1 squash
  • Olivenolie
  • Salt, peber
  • Tilbehør: cous cous, ris eller pasta
Vejledning
Bland kødet med smuldret brød, mynte, basilikum, citronskal, parmesan, salt og peber.
Form farsen til små kødboller ca. 24 stk. og steg dem i olivenolie ved middel varme ca. 8 min. Ryst jævnligt panden så de forbliver runde.

Skær squashen i halve skiver og steg dem et par minutter ved god varme i olivenolie. Krydr med salt og peber.

Kom de stegte kødboller og squash hen over cous cous’en, drys med krydderurter og server.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig