Pasta med rustik kødsovs

Opskrift til 2 - 3 personer20 MIN

Pasta med rustik kødsovs
Ingredienser
  • 10 g tørrede svampe gerne Karl Johan
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 2 stilke bladselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
  • olivenolie
  • 1 spsk. koncentreret tomatpure
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. timian
  • Salt, peber
  • 250 g spaghetti eller anden pasta
  • Parmesan
Vejledning
Læg svampene i blød som anvist på emballagen.
Hak løget, skær gulerødderne i kvarte på langs og dernæst i skiver.
Snit bladsellerien og hak hvidløgsfeddene.
Svits kødet i lidt olivenolie sammen med grønsagerne i ca. 5 min.
Tilsæt tomatpure, krydderier og hakket tomat og lad det simre 6-8 min. så grønsagerne stadig har bid. Smag til med salt og peber.
Kog spaghettien al dente som anvist på pakken
Hæld kødsaucen over den friskkogte spaghetti, drys evt. med revet parmesan.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig