Pasta med rustik kødsovs
Opskrift til 2 - 3 personer20 MIN

Ingredienser
- 10 g tørrede svampe gerne Karl Johan
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 2 stilke bladselleri
- 2 fed hvidløg
- 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
- olivenolie
- 1 spsk. koncentreret tomatpure
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. timian
- Salt, peber
- 250 g spaghetti eller anden pasta
- Parmesan
Vejledning
Læg svampene i blød som anvist på emballagen.
Hak løget, skær gulerødderne i kvarte på langs og dernæst i skiver.
Snit bladsellerien og hak hvidløgsfeddene.
Svits kødet i lidt olivenolie sammen med grønsagerne i ca. 5 min.
Tilsæt tomatpure, krydderier og hakket tomat og lad det simre 6-8 min. så grønsagerne stadig har bid. Smag til med salt og peber.
Kog spaghettien al dente som anvist på pakken
Hæld kødsaucen over den friskkogte spaghetti, drys evt. med revet parmesan.
Hak løget, skær gulerødderne i kvarte på langs og dernæst i skiver.
Snit bladsellerien og hak hvidløgsfeddene.
Svits kødet i lidt olivenolie sammen med grønsagerne i ca. 5 min.
Tilsæt tomatpure, krydderier og hakket tomat og lad det simre 6-8 min. så grønsagerne stadig har bid. Smag til med salt og peber.
Kog spaghettien al dente som anvist på pakken
Hæld kødsaucen over den friskkogte spaghetti, drys evt. med revet parmesan.