Thai frikadeller med peanutdipping og frisk salat

Opskrift til 4 personer25 MIN

Thai frikadeller med peanutdipping og frisk salat
Ingredienser
  • 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
  • 2 forårsløg
  • 1 bundt koriander
  • 2 tsk. rød thaikarry
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 2 spsk. hvedemel
  • Olie til stegning
  • 1/2 dl fiskesauce
  • 1/4 dl friskpresset limesaft
  • Revet skal fra 1/2 lime
  • 1 finthakket rød chili
  • 2 spsk. hakkede peanuts
  • Salat bestående af sprød salat, agurk, forårsløg & koriander
Vejledning
Rør kødet sammen med fintsnittede forårsløg, 2 spsk hakket koriander, thaikarry, fiskesauce og hvedemel og lad farsen hvile 10 min.

Rør fiskesauce, limesaft, limeskal, chili og peanuts sammen. Hvis smagen er for stærk kan dippingsaucen spædes op med lidt vand.

Bland en salat af sprød salat, agurk i halve skiver, fintsnittede forårsløg og resten af korianderbladene.
Form farsen til små frikadeller og steg dem ca. 5 min. på hver side ved middel varme.
Server med dipping sauce, salat og ris eller nudler.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig