Burger de luxe med dybstegte løgringe

Opskrift til 2-3 personer

Burger de luxe med dybstegte løgringe
Ingredienser
  • 1 pakke hakket skinkekød fra eGastro
  • 1 spsk. barbecuesauce
  • 2 tsk. worcestershiresauce
  • Salt, peber
  • 2 portobello svampe
  • Smør til stegning
  • 4 store burgerboller eller sandwichboller
  • 1/4 dl mayonnaise
  • 1 fed knust hvidløg
  • Baby spinat
  • 3 skiver blåskimmel ca. 75 g
  • 1 stort løg
  • 1/4 liter mælk
  • 75 g hvedemel
  • 25 g majsstivelse
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 knivspids Paprika
  • 1 1/2 dl øl – ale
  • Olie til stegning
Vejledning
Skær løget i skiver, ikke for tynde og læg dem i mælk i ca. 20 min.
Bland hvedemel, majsstivelse, bagepulver, salt og paprika og pisk det til en klumpfri jævning med øl.
Lad løgringene dryppe af, drys med ekstra hvedemel og dyp dem i dejen, et par stykker af gangen. Steg løgringene i olie 1-2 min., lige inden servering, til de er gyldne og sprøde.
Bland kødet med barbecuesauce og worcestershiresauce og form det til 3 store flade bøffer. Krydr med salt og peber.
Skær svampene i skiver og steg dem gyldne i smør.
Steg eller grill bøfferne 3-4 min. på hver side.
Flæk bollerne og rist dem på en brødrister.
Smør bollerne med mayonnaise krydret med lidt knust hvidløg.
Læg dem sammen med spinat, bøf, svampe og blåskimmel og server med løgringe.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramSmiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig