Vagabondens livret
Opskrift til 4 personer

Ingredienser
- 1 pakke hakket svinekød fra eGastro,2168-0000-0000
- ½ dl smuldret brød eller rasp
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. salt
- Peber
- ¼ dl. soltørret tomatpuré
- Evt. lidt hakket persille
- 1 dl. hakkede tomater med krydderurter
- 1½ dl bouillon
- ¼ dl soltørret tomatpuré
- 2 gulerødder i små tern
- 2 stilke fintsnittet bladselleri
- Salt, peber
- Frisk basilikum
- Revet mozzarella
- Spaghetti eller anden pasta
Vejledning
Rør en fars sammen af svinekød, smuldret brød, oregano, salt, peber og soltørret tomatpuré. Form farsen til små kødboller ca. 28 stk. og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg kødbollerne 12 min ved 225 grader.
Kom tomater, bouillon, soltørret tomatpuré, gulerødder og bladselleri i en gryde og lad det småsimre 15 min. til grøntsagerne er godt møre.
Saucen kan evt. blendes med en stavblender.
Kom kødbollerne i saucen og lad den simre 5 min. Smag til med salt og peber og kom saucen over friskkogt spaghetti. Drys evt. med frisk basilikum samt revet mozzarella og servér straks.
Tips: Lad evt. børnene lave farsen, forme kødbollerne og skære grøntsager
Kom tomater, bouillon, soltørret tomatpuré, gulerødder og bladselleri i en gryde og lad det småsimre 15 min. til grøntsagerne er godt møre.
Saucen kan evt. blendes med en stavblender.
Kom kødbollerne i saucen og lad den simre 5 min. Smag til med salt og peber og kom saucen over friskkogt spaghetti. Drys evt. med frisk basilikum samt revet mozzarella og servér straks.
Tips: Lad evt. børnene lave farsen, forme kødbollerne og skære grøntsager