Indbagt postej med bagt kompot

Opskrift til 4 personer35 MIN

Indbagt postej med bagt kompot
Ingredienser
  • 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk fennikelfrø
  • 1-2 tsk oregano
  • 1 løg
  • 3 snack pebre
  • 1 rulle pizzadej, 400 g
  • 6 tomater
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk eddike
  • Salt, peber
Vejledning
Rør kødet sejt med salt og tilsæt 1 tsk knust fennikelfrø, oregano, ½ finthakket løg og en snack peber skåret i små tern.
Rul pizzadejen ud på bagepladen.

Tril farsen til en lang pølse, samme længde som pizzadejen (lange led) og læg den oven på dejen. Rul farsen ind i pizzadejen og læg den med sammenføjningen nedad.

Hak resten af løget og bland med peber i tern, grofthakkede tomater, fennikelfrø, sukker, eddike, salt og peber og kom det i et ovnfast fad.

Sæt det hele i ovnen i 15-20 min. ved 200°C til postejen er gennembagt.

Smag kompotten til med ekstra sukker, eddike, salt og peber og server den til postejen fx sammen med grøn salat.

Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramSmiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig