Indbagt postej med bagt kompot
Opskrift til 4 personer35 MIN

Ingredienser
- 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
- 1 tsk salt
- 2 tsk fennikelfrø
- 1-2 tsk oregano
- 1 løg
- 3 snack pebre
- 1 rulle pizzadej, 400 g
- 6 tomater
- 1 tsk sukker
- 1 spsk eddike
- Salt, peber
Vejledning
Rør kødet sejt med salt og tilsæt 1 tsk knust fennikelfrø, oregano, ½ finthakket løg og en snack peber skåret i små tern.
Rul pizzadejen ud på bagepladen.
Tril farsen til en lang pølse, samme længde som pizzadejen (lange led) og læg den oven på dejen. Rul farsen ind i pizzadejen og læg den med sammenføjningen nedad.
Hak resten af løget og bland med peber i tern, grofthakkede tomater, fennikelfrø, sukker, eddike, salt og peber og kom det i et ovnfast fad.
Sæt det hele i ovnen i 15-20 min. ved 200°C til postejen er gennembagt.
Smag kompotten til med ekstra sukker, eddike, salt og peber og server den til postejen fx sammen med grøn salat.
Rul pizzadejen ud på bagepladen.
Tril farsen til en lang pølse, samme længde som pizzadejen (lange led) og læg den oven på dejen. Rul farsen ind i pizzadejen og læg den med sammenføjningen nedad.
Hak resten af løget og bland med peber i tern, grofthakkede tomater, fennikelfrø, sukker, eddike, salt og peber og kom det i et ovnfast fad.
Sæt det hele i ovnen i 15-20 min. ved 200°C til postejen er gennembagt.
Smag kompotten til med ekstra sukker, eddike, salt og peber og server den til postejen fx sammen med grøn salat.