Cassoulet med medister
Opskrift til 4 personer40 MIN

Ingredienser
- 1 pakke medister fra eGastro
- 50 g smør
- 500 g kartofler, skrællede, i tern
- 200 g gulerødder i tern
- 1 ds hvide bønner, drænet
- 1 ds cherrytomater
- 4 stilke timian
- 2 laurbærblade
- 2 dl bouillon
- Tilbehør: Groft brød
Vejledning
Sautér kartoffel- og gulerodstern i halvdelen af smørret (I en stor sautépande) til de er gyldne.
Kom cherrytomater, timianstilke og laurbærblade i og hæld bouillon over. Lad det simre ved svag varme under låg i 25-30 min.
Kog medisteren ved svag varme. Tag den op og skær den i portionsstykker.
Steg medisteren ved medium varme i smør og krydr med ekstra timian, salt og peber.
Smag cassoulen til og anret med de stegte stykker medister.
Anret i rustikke skåle med groft brød.
Kom cherrytomater, timianstilke og laurbærblade i og hæld bouillon over. Lad det simre ved svag varme under låg i 25-30 min.
Kog medisteren ved svag varme. Tag den op og skær den i portionsstykker.
Steg medisteren ved medium varme i smør og krydr med ekstra timian, salt og peber.
Smag cassoulen til og anret med de stegte stykker medister.
Anret i rustikke skåle med groft brød.