Cassoulet med medister

Opskrift til 4 personer40 MIN

Cassoulet med medister
Ingredienser
  • 1 pakke medister fra eGastro
  • 50 g smør
  • 500 g kartofler, skrællede, i tern
  • 200 g gulerødder i tern
  • 1 ds hvide bønner, drænet
  • 1 ds cherrytomater
  • 4 stilke timian
  • 2 laurbærblade
  • 2 dl bouillon
  • Tilbehør: Groft brød
Vejledning
Sautér kartoffel- og gulerodstern i halvdelen af smørret (I en stor sautépande) til de er gyldne.
Kom cherrytomater, timianstilke og laurbærblade i og hæld bouillon over. Lad det simre ved svag varme under låg i 25-30 min.
Kog medisteren ved svag varme. Tag den op og skær den i portionsstykker.
Steg medisteren ved medium varme i smør og krydr med ekstra timian, salt og peber.
Smag cassoulen til og anret med de stegte stykker medister.
Anret i rustikke skåle med groft brød.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig