Medisterpølse med saltet spidskål og rødbedepesto

Opskrift til 4 personer55 MIN

Medisterpølse med saltet spidskål og rødbedepesto
Ingredienser
  • 1 pakke medister fra eGastro
  • Smør og olivenolie til stegning
  • 2 spsk timianblade
  • Salt og fem peber
  • Saltet spidskål:
  • ½ spidskål i tynde strimler (ca. 500 g)
  • 1 spsk salt
  • 1 usprøjtet citronskal og saft
  • 1 dl hakket dild
  • 1 æble i små tern
  • 1 spsk æbleeddike
  • 3 spsk olivenolie
  • Kværnet fem peber
  • Rødbedepesto:
  • 50 g mandler
  • 50 g parmesan
  • 500 g kogte rødbeder
  • ½ dl olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 spsk mørk balsamico
Vejledning
Varm olie og smør op i en pande. Kom medisterpølsen i panden og lad den langsom blive brun ved medium varme i 30 min. ­— vendes undervejs. Krydres med salt, peber og timian.
Bland salt i kålen i en sigte og lad det trække i 20-30 min.
Skyl derefter kålen i koldt vand så alt salt skylles af. Slyng kålen i en salatslynge eller pres så meget vand ud som muligt. Bland de øvrige ingredienser i den saltede kål og smag til.
Blend mandler og parmesanost sammen i en foodprocessor til det er granulat.
Tilsæt stykker af kogt rødbede sammen med olivenolie, salt, peber og mørk balsamico. Kom rødbedepestoen i et glas, kan holde sig på køl i et par dage.
Servér medisterpølse med saltet kål og rødbedepesto.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig