Ristede kødboller med tzatziki og broccolipesto

Opskrift til 4 personer35 MIN

Ristede kødboller med tzatziki og broccolipesto
Ingredienser
  • 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk cayennepeber
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • ½ dl mælk
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 dl rasp
  • Olivenolie til stegning
  • Tzatiki:
  • 1 revet saltet agurk uden væde
  • 400 g græsk yoghurt 10%,
  • 1 tsk groft salt
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk eddike
  • Broccolipesto:
  • 250 g rå skyllet broccoli, buketter
  • 50 g valnødder eller mandler
  • ¾ dl olivenolie
  • ½ dl vand
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg, knust
  • Salt og peber
  • Tilbehør:
  • Sprøde fuldkornswraps
Vejledning
Rør hakket svinekød sammen med krydderier, æg, mælk og hvedemel. Rul små kugler og vend dem i rasp. Steg i olivenolie til de er gyldne og sprøde.

Halvér agurk og fjern kernerne. Riv på den grove side af rivejernet. Salt med groft salt i 15 min. og skyl kort i koldt vand. Pres vandet ud af den revne agurk. Bland yoghurt sammen med hvidløg, sukker og eddike. Kom den vredne agurk i yoghurtblandingen.

Kom rå broccoli i en foodprocessor og kør til det er findelt. Kom mandler eller valnødder ved og tilsæt olivenolie, vand, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber. Blend til det er pesto konsistens.

Varm wraps enkeltvis på en varm pande til de er gyldne og sprøde.

Servér de lune sprøde kødboller med tzatziki, broccolipesto og sprøde wraps.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramSmiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig