Krebinetter med røg-creme og grillet majssalat
Opskrift til 450 MIN

Ingredienser
- 1 pakke hakket svinekød fra eGastro
- ½ tsk knust kommen
- 1 tsk salt med røgsmag
- Friskkværnet peber
- 1 bæger rygeost, 175 g
- ½ dl kærnemælk
- 2 spsk klippet purløg
- Salt, peber
- 150 g perlespelt
- 1 hel agurk eller 2 skoleagurker
- 1 tsk salt
- 3 majskolber
Vejledning
Bland kødet med kommen, salt og friskkværnet peber og form fire krebinetter. Rør rygeost, kærnemælk og purløg sammen og smag til med salt og peber. Kog perlespelt som anvist. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en ske og skær den i skrå skiver. Drys agurkeskiverne med salt og lad dem trække 5-10 min. Skyl saltet af og dup dem tørre. Grill majskolberne så de er møre og tager lidt farve. Grill krebinetterne ca. 4-5 min. på hver side. Skær majskernerne af kolberne og bland med agurk og spelt. Drys salaten med purløg og måske lidt karse og servér den til krebinetterne samt med røgcreme.