Stegt medister med bønnesalat

Opskrift til 4 personer50 MIN

Stegt medister med bønnesalat
Ingredienser
  • 1 pakke medister fra eGastro
  • 1 spsk sennep
  • 1 tsk honning
  • 500 g grønne bønner gerne forskellige
  • 200 g grønne ærter
  • 200 g sukkerærter eller snack peas
  • ½ dl hvidvinseddike
  • ¾ dl olie
  • ½ tsk sennep
  • 1 knsp honning
  • Salt, peber
  • Ærteskud eller havesyre
  • Tilbehør: brød eller kartofler
Vejledning
Kog medisteren i letsaltet vand i 15 min. for svag varme. Tag den op og sno den som en spiral. Rør sennep og honning sammen og smør det på medisteren.
Snip bønnerne og skær dem i lidt mindre stykker. Blanchér dem et kort øjeblik i letsaltet vand. Snit sukkerærterne på langs og vend grøntsagerne i en marinade af eddike, olie, sennep, honning, salt og peber. Drys godt med ærteskud.
Steg medisterpølsen et par minutter på hver side til den er gylden og glaseret.
Servér med salat, brød eller kartofler.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig