Stegt medister med bønnesalat
Opskrift til 4 personer50 MIN

Ingredienser
- 1 pakke medister fra eGastro
- 1 spsk sennep
- 1 tsk honning
- 500 g grønne bønner gerne forskellige
- 200 g grønne ærter
- 200 g sukkerærter eller snack peas
- ½ dl hvidvinseddike
- ¾ dl olie
- ½ tsk sennep
- 1 knsp honning
- Salt, peber
- Ærteskud eller havesyre
- Tilbehør: brød eller kartofler
Vejledning
Kog medisteren i letsaltet vand i 15 min. for svag varme. Tag den op og sno den som en spiral. Rør sennep og honning sammen og smør det på medisteren.
Snip bønnerne og skær dem i lidt mindre stykker. Blanchér dem et kort øjeblik i letsaltet vand. Snit sukkerærterne på langs og vend grøntsagerne i en marinade af eddike, olie, sennep, honning, salt og peber. Drys godt med ærteskud.
Steg medisterpølsen et par minutter på hver side til den er gylden og glaseret.
Servér med salat, brød eller kartofler.
Snip bønnerne og skær dem i lidt mindre stykker. Blanchér dem et kort øjeblik i letsaltet vand. Snit sukkerærterne på langs og vend grøntsagerne i en marinade af eddike, olie, sennep, honning, salt og peber. Drys godt med ærteskud.
Steg medisterpølsen et par minutter på hver side til den er gylden og glaseret.
Servér med salat, brød eller kartofler.