Små grillspyd på fladbrød med humus & grønt
Opskrift til 4 personer30 MIN

Ingredienser
- 1 pakke med hakket skinkekød fra eGastro
- 1 tsk salt
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1-2 spsk friskhakket mynte
- 2 spsk hakkede oliven uden sten
- Friskkværnet peber
- 4 brød f.eks. wrap tortilla, græske - eller tyrkiske fladbrød
- 200 g humus, vælg en god kvalitet
- 1 agurk
- Salat
- Mynte
- Oliven
- Ærteskud
Vejledning
Rør kødet sejt med salt og tilsæt knust hvidløg, mynte og oliven. Krydr med peber og form farsen til små ovale kødboller. Sæt evt. et spyd i hver og grill dem 10 min. Vend dem jævnligt. De kan også steges i lidt olie på en pande ca. 10 min. i alt.
Lun brødene og kom lidt humus på hver.
Skær agurk i lange bånd og fordel oven på sammen med salat.
Læg spyddene oven på, drys med mynte, oliven og ærteskud og servér straks.
Lun brødene og kom lidt humus på hver.
Skær agurk i lange bånd og fordel oven på sammen med salat.
Læg spyddene oven på, drys med mynte, oliven og ærteskud og servér straks.