Små grillspyd på fladbrød med humus & grønt

Opskrift til 4 personer30 MIN

Små grillspyd på fladbrød med humus & grønt
Ingredienser
  • 1 pakke med hakket skinkekød fra eGastro
  • 1 tsk salt
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1-2 spsk friskhakket mynte
  • 2 spsk hakkede oliven uden sten
  • Friskkværnet peber
  • 4 brød f.eks. wrap tortilla, græske - eller tyrkiske fladbrød
  • 200 g humus, vælg en god kvalitet
  • 1 agurk
  • Salat
  • Mynte
  • Oliven
  • Ærteskud
Vejledning
Rør kødet sejt med salt og tilsæt knust hvidløg, mynte og oliven. Krydr med peber og form farsen til små ovale kødboller. Sæt evt. et spyd i hver og grill dem 10 min. Vend dem jævnligt. De kan også steges i lidt olie på en pande ca. 10 min. i alt.

Lun brødene og kom lidt humus på hver.

Skær agurk i lange bånd og fordel oven på sammen med salat.

Læg spyddene oven på, drys med mynte, oliven og ærteskud og servér straks.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig