Hotdogbrød

Opskrift til 12-16 stk.25 MIN

Hotdogbrød
Ingredienser
  • 1 kg fint hvedemel
  • ½ l vand
  • 25 g gær
  • 90 g sukker
  • 10 g salt
  • 1 æg
  • 75 g smør
Vejledning
Rør gær, sukker og salt ud i vandet.

Tilsæt mel lidt efter lidt. Når cirka halvdelen af melet er tilsat, så ælt æg og smeltet smør i.

Tilsæt resten af melet og ælt dejen godt igennem.

Lad den hæve lunt i 15-20 minutter.

Form pølsebrødene - cirka 120 g pr. brød.

Lad dem efterhæve til de bliver lette og luftige. Bag pølsebrødene ved 200°C i 12-14 minutter.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 70 70 51 50
Copyright © 2013-2020 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig