Hotdogbrød
Opskrift til 12-16 stk.25 MIN

Ingredienser
- 1 kg fint hvedemel
- ½ l vand
- 25 g gær
- 90 g sukker
- 10 g salt
- 1 æg
- 75 g smør
Vejledning
Rør gær, sukker og salt ud i vandet.
Tilsæt mel lidt efter lidt. Når cirka halvdelen af melet er tilsat, så ælt æg og smeltet smør i.
Tilsæt resten af melet og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve lunt i 15-20 minutter.
Form pølsebrødene - cirka 120 g pr. brød.
Lad dem efterhæve til de bliver lette og luftige. Bag pølsebrødene ved 200°C i 12-14 minutter.
Tilsæt mel lidt efter lidt. Når cirka halvdelen af melet er tilsat, så ælt æg og smeltet smør i.
Tilsæt resten af melet og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve lunt i 15-20 minutter.
Form pølsebrødene - cirka 120 g pr. brød.
Lad dem efterhæve til de bliver lette og luftige. Bag pølsebrødene ved 200°C i 12-14 minutter.