BBQ koteletter med pastasalat, pesto og pinjekerner.
Opskrift til 4 personer30 MIN

Ingredienser
- 4 stk. BBQ koteletter
- ½ dl pesto
- 50 g pinjekerner
- ½ bundt bredbladet persille
- 500 g pasta
- 100 g parmesan el. grana pradana
- 1 spsk. kapers
- 50 g soltørrede tomater
Vejledning
Koteletterne steges 5-8 min. på hver side.
Kog pastaen al dente, og lad den afdryppe. Udblød de
soltørrede tomater i kogende vand, og skær dem i små tern.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Vend det hele sammen med friskkogte pasta, og server
salaten kold eller lun med friskrevet parmesan.
Kog pastaen al dente, og lad den afdryppe. Udblød de
soltørrede tomater i kogende vand, og skær dem i små tern.
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Vend det hele sammen med friskkogte pasta, og server
salaten kold eller lun med friskrevet parmesan.