Rødtungeruller med urter

Opskrift til 430 MIN

Rødtungeruller med urter
Ingredienser
  • FISK MM.:
  • 500 g rødtungefileter
  • 4 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 2 porrer
  • 1 spsk rapsolie
  • 3 kviste frisk timian
  • 2 dl bouillon
  • Salt og peber
  • TILBEHØR:
  • Aspargeskartofler
  • Groft brød
Vejledning
Krydr rødtungefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.

Skær gulerødder, pastinak og porre i strimler.

Varm olien på en slip let-pande, og steg grøntsagerne i 2
minutter.

Tilsæt timian og bouillon, og lad grøntsagerne simre ved svag
varme i 3 minutter.

Læg rødtungerne på urterne, og damp under låg eller stanniol
i ca. 8 minutter.

Servér rødtungerullerne med urter, aspargeskartofler og brød.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2019 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig