Rødtungeruller med urter
Opskrift til 430 MIN

Ingredienser
- FISK MM.:
- 500 g rødtungefileter
- 4 gulerødder
- 2 pastinakker
- 2 porrer
- 1 spsk rapsolie
- 3 kviste frisk timian
- 2 dl bouillon
- Salt og peber
- TILBEHØR:
- Aspargeskartofler
- Groft brød
Vejledning
Krydr rødtungefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
Skær gulerødder, pastinak og porre i strimler.
Varm olien på en slip let-pande, og steg grøntsagerne i 2
minutter.
Tilsæt timian og bouillon, og lad grøntsagerne simre ved svag
varme i 3 minutter.
Læg rødtungerne på urterne, og damp under låg eller stanniol
i ca. 8 minutter.
Servér rødtungerullerne med urter, aspargeskartofler og brød.
Skær gulerødder, pastinak og porre i strimler.
Varm olien på en slip let-pande, og steg grøntsagerne i 2
minutter.
Tilsæt timian og bouillon, og lad grøntsagerne simre ved svag
varme i 3 minutter.
Læg rødtungerne på urterne, og damp under låg eller stanniol
i ca. 8 minutter.
Servér rødtungerullerne med urter, aspargeskartofler og brød.