Pasta con pesce
Opskrift til 4 personer30 MIN

Ingredienser
- FISK:
- 600 g kulmulefilet
- GRØNTSAGER:
- 1 hakket løg
- 2 fed hakket hvidløg
- 1 squash i tern
- 1 spsk olivenolie
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 spsk balsamicoeddiek
- 1 potte frisk basilikum
- 250 g frisk pasta
- Friskrevet parmesan
- TILBEHØR:
- Grøn salat
Vejledning
Løg, hvidløg og squash svitses mørt i olivenolie.
Balsamicoeddike og tomater tilsættes og det hele koger ved svag varme ca. 15 minutter.
Frisk basilikum tilsættes og der smages til med sukker, salt og peber.
Den friske pasta koges efter emballagens anvisning og efter afdrypning vendes saucen i pastaen. Vend pastaen forsigtigt rundt og varm den igennem.
Fisken skæres til 4 portioner og olien varmes godt op på en slip let-pande.
Fisken ristes nu i få minutter på hver side, og krydres med salt og peber.
Tilslut anrettes fisken med den varme pasta. Parmesan drysses over, sammen med frisk basilikum og serveres med grøn salat.
Balsamicoeddike og tomater tilsættes og det hele koger ved svag varme ca. 15 minutter.
Frisk basilikum tilsættes og der smages til med sukker, salt og peber.
Den friske pasta koges efter emballagens anvisning og efter afdrypning vendes saucen i pastaen. Vend pastaen forsigtigt rundt og varm den igennem.
Fisken skæres til 4 portioner og olien varmes godt op på en slip let-pande.
Fisken ristes nu i få minutter på hver side, og krydres med salt og peber.
Tilslut anrettes fisken med den varme pasta. Parmesan drysses over, sammen med frisk basilikum og serveres med grøn salat.