Rødspættefilet med persillesauce

Opskrift til 420 MIN

Rødspættefilet med persillesauce
Ingredienser
  • 500-600 g rødspættefilet
  • 1 dl rugmel
  • PERSILLESAUCE:
  • 15 g smør
  • 4 dl mælk
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 bdt. hakket persille
  • TILBEHØR:
  • Nye kartofler
  • Dampet broccoli
  • 1 citron i både
Vejledning
Skyl rødspættefileterne i koldt vand, og vend dem i rugmel, tilsat salt og peber. Steg fiskefiletern på en slip let-pande i gyldent smør tilsat rapsolie, 3-4 minutter på hver side.

PERSILLESAUCE:
Kom smørret i en gryde sammen med halvdelen af mælken, og kop op. Ryst en jævning af hvedemel og den resterende mælk, og tilsæt den under omrøring til den kogende mælk. Kog saucen godt igennem under omrøring, og smag til med salt og peber.Vend persillen i saucen lige inden servering.

Servér de lækre rødspættefileter med persillesauce, nye kartofler, dampet broccoli og citronbåde.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig