Rødspættefilet med persillesauce
Opskrift til 420 MIN

Ingredienser
- 500-600 g rødspættefilet
- 1 dl rugmel
- PERSILLESAUCE:
- 15 g smør
- 4 dl mælk
- 2 spsk hvedemel
- 1 bdt. hakket persille
- TILBEHØR:
- Nye kartofler
- Dampet broccoli
- 1 citron i både
Vejledning
Skyl rødspættefileterne i koldt vand, og vend dem i rugmel, tilsat salt og peber. Steg fiskefiletern på en slip let-pande i gyldent smør tilsat rapsolie, 3-4 minutter på hver side.
PERSILLESAUCE:
Kom smørret i en gryde sammen med halvdelen af mælken, og kop op. Ryst en jævning af hvedemel og den resterende mælk, og tilsæt den under omrøring til den kogende mælk. Kog saucen godt igennem under omrøring, og smag til med salt og peber.Vend persillen i saucen lige inden servering.
Servér de lækre rødspættefileter med persillesauce, nye kartofler, dampet broccoli og citronbåde.
PERSILLESAUCE:
Kom smørret i en gryde sammen med halvdelen af mælken, og kop op. Ryst en jævning af hvedemel og den resterende mælk, og tilsæt den under omrøring til den kogende mælk. Kog saucen godt igennem under omrøring, og smag til med salt og peber.Vend persillen i saucen lige inden servering.
Servér de lækre rødspættefileter med persillesauce, nye kartofler, dampet broccoli og citronbåde.