Fiskefrikadeller med løgkompot

Opskrift til 420 MIN

Fiskefrikadeller med løgkompot
Ingredienser
  • FISKEFRIKADELLER.:
  • 300 - 400 g mørksejfileter
  • 1 æg
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 dl letmælk
  • Salt og peber
  • LØGKOMPOT:
  • 3 store løg
  • 2 tsk rapsolie
  • 3 spsk sukker
  • 1/2 dl vand
  • 1/4 tsk eddike
  • 3/4 dl fiskesennep
  • 1 1/2 dl fromage frais
  • TILBEHØR:
  • Rugbrød.
Vejledning
FISKEFRIKADELLER:
Skær mørksejfileterne i tern, og kom den i en foodprocessor sammen med æg, mel, mælk, 1 tsk salt og lidt peber. Blend det hele til en ensartet fars. Varm olien op på en slip let-pande, form 12 fiskefrikadeller af farsen, og steg dem 5 minutter på hver side.

LØGKOMPOT:
Skær løgene i tynde både, og svits dem i olien ved middelhøj varme i 4 minutter under omrøring.
Tilsæt sukker, eddike, 1/2 dl vand og salt, og lad løgene koge uden låg i 10 minutter. Sluk for blusset, og lad løgene køle lidt af. Rør fiskesennep og fromage frais sammen med løgene.

Servér fiskefrikadellerne med løgkompot og rugbrød.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2019 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig