Fiskefrikadeller med løgkompot
Opskrift til 420 MIN

Ingredienser
- FISKEFRIKADELLER.:
- 300 - 400 g mørksejfileter
- 1 æg
- 3 spsk hvedemel
- 1 dl letmælk
- Salt og peber
- LØGKOMPOT:
- 3 store løg
- 2 tsk rapsolie
- 3 spsk sukker
- 1/2 dl vand
- 1/4 tsk eddike
- 3/4 dl fiskesennep
- 1 1/2 dl fromage frais
- TILBEHØR:
- Rugbrød.
Vejledning
FISKEFRIKADELLER:
Skær mørksejfileterne i tern, og kom den i en foodprocessor sammen med æg, mel, mælk, 1 tsk salt og lidt peber. Blend det hele til en ensartet fars. Varm olien op på en slip let-pande, form 12 fiskefrikadeller af farsen, og steg dem 5 minutter på hver side.
LØGKOMPOT:
Skær løgene i tynde både, og svits dem i olien ved middelhøj varme i 4 minutter under omrøring.
Tilsæt sukker, eddike, 1/2 dl vand og salt, og lad løgene koge uden låg i 10 minutter. Sluk for blusset, og lad løgene køle lidt af. Rør fiskesennep og fromage frais sammen med løgene.
Servér fiskefrikadellerne med løgkompot og rugbrød.
Skær mørksejfileterne i tern, og kom den i en foodprocessor sammen med æg, mel, mælk, 1 tsk salt og lidt peber. Blend det hele til en ensartet fars. Varm olien op på en slip let-pande, form 12 fiskefrikadeller af farsen, og steg dem 5 minutter på hver side.
LØGKOMPOT:
Skær løgene i tynde både, og svits dem i olien ved middelhøj varme i 4 minutter under omrøring.
Tilsæt sukker, eddike, 1/2 dl vand og salt, og lad løgene koge uden låg i 10 minutter. Sluk for blusset, og lad løgene køle lidt af. Rør fiskesennep og fromage frais sammen med løgene.
Servér fiskefrikadellerne med løgkompot og rugbrød.