Stegt rødtungefileter

Opskrift til 420 MIN

Stegt rødtungefileter
Ingredienser
  • 400 g rødtungefileter
  • 2 spsk basilikumpesto
  • 16 blade basilikum
  • 2 spsk olivenolie eller smør
  • Salt
  • Sort peber
  • 300 g grønne asparges
  • PESTO:
  • 1 bundt basilikum
  • 1/2 bundt bredbladet persille
  • 2 dl olivenolie
  • 50 g pinjekerner, ristede
  • 80 g parmesan, revet
  • Salt
  • Sort peber
Vejledning
Hak basilikum og persille groft. Kom det i en blender og blend det groft sammen med olie. Tilsæt pinjekerner og parmesanost. Blend det sammen og smag til med salt og peber.

Lav et lille snit på midten af rødtungefileten, på kødsiden,
uden at skære igennem.

Læg rødtungefiletere på et stykke bagepapir og smør dem med 1 tsk. pesto på begge sider. Læg nogle basilikumsblade på fisken og fold den sammen.

Steg fisken på en varm pande i olie eller smør i ca. 1 minut på hver side, indtil den er gylden og sprød.

Anret fisken med lidt ekstra pesto, dampede grønne asparges og basilikumsblade.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2019 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig