Mørksej i wok med soja og ingefær

Opskrift til 4 personer15 MIN

Mørksej i wok med soja og ingefær
Ingredienser
  • 500 g mørksejfileter
  • 4 røde snackpeberfrugter
  • 1/2 dl sojasauce
  • 1 tsk majsstivelse
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk revet ingefær
  • 1/2 spidskål
  • 350 g ægnudler
Vejledning
Skær mørksejen i tykke strimler.

Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver. Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og 1/2 dl vand. Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op.

Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter.

Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 minut.

Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op.

Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre. Lad nudler og spidskål dryppe af i en sigte.

Anret nudler og spidskål på et fad eller direkte på fire tallerkener,
fordel fisk, peberfrugter og sauce oven på, og servér straks.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2019 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig