Mørksej i wok med soja og ingefær
Opskrift til 4 personer15 MIN

Ingredienser
- 500 g mørksejfileter
- 4 røde snackpeberfrugter
- 1/2 dl sojasauce
- 1 tsk majsstivelse
- 2 spsk honning
- 1 spsk revet ingefær
- 1/2 spidskål
- 350 g ægnudler
Vejledning
Skær mørksejen i tykke strimler.
Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver. Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og 1/2 dl vand. Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op.
Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter.
Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 minut.
Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op.
Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre. Lad nudler og spidskål dryppe af i en sigte.
Anret nudler og spidskål på et fad eller direkte på fire tallerkener,
fordel fisk, peberfrugter og sauce oven på, og servér straks.
Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver. Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og 1/2 dl vand. Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op.
Svits peberfrugterne i honningen i 2 minutter.
Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 minut.
Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op.
Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre. Lad nudler og spidskål dryppe af i en sigte.
Anret nudler og spidskål på et fad eller direkte på fire tallerkener,
fordel fisk, peberfrugter og sauce oven på, og servér straks.