Lange med sennepssauce

Opskrift til 420 MIN

Lange med sennepssauce
Ingredienser
  • 500-600 g langefilet
  • 15 g smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 5 dl letmælk
  • 1-2 spsk fiskesennep el. Maille grovkornet
  • Sennep
  • Salt og peber
  • Evt. hvidvinseddike
  • TILBEHØR:
  • Sprød bacon
  • Hårdkogte æg
  • Syltede rødbeder
  • Revet peberrod
  • Små kogte kartofler
Vejledning
Skær langefileterne i 6 cm brede stykker og læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie.

Krydr fisken med salt og friskkværnet peber og damp den i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
Kog saucen igennem og smag til med sennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.

Servér den dampede lange med sprød bacon, æg i
både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig