Lange med sennepssauce
Opskrift til 420 MIN

Ingredienser
- 500-600 g langefilet
- 15 g smør
- 3 spsk hvedemel
- 5 dl letmælk
- 1-2 spsk fiskesennep el. Maille grovkornet
- Sennep
- Salt og peber
- Evt. hvidvinseddike
- TILBEHØR:
- Sprød bacon
- Hårdkogte æg
- Syltede rødbeder
- Revet peberrod
- Små kogte kartofler
Vejledning
Skær langefileterne i 6 cm brede stykker og læg dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie.
Krydr fisken med salt og friskkværnet peber og damp den i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
Kog saucen igennem og smag til med sennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.
Servér den dampede lange med sprød bacon, æg i
både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.
Krydr fisken med salt og friskkværnet peber og damp den i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Pisk smør, mel og mælk sammen i en tykbundet gryde under opvarmning.
Kog saucen igennem og smag til med sennep, salt og evt. lidt hvidvinseddike.
Servér den dampede lange med sprød bacon, æg i
både, rødbeder i tern, revet peberrod, kogte kartofler og sennepssauce.