Lange med sennepssauce

Opskrift til 4 personer25 MIN

Lange med sennepssauce
Ingredienser
  • 500-600 g langefilet
  • 15 g smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 5 dl letmælk
  • 1-2 spsk fiskesennep el. Maille grovkornet
  • Sennep
  • Salt og peber
  • Evt. hvidvinseddike
  • TILBEHØR:
  • Sprød bacon
  • Hårdkogte æg
  • Syltede rødbeder
  • Revet peberrod
  • Små kogte kartofler
Vejledning
Langefileterne skæres i stykker på ca 6 cm.
Smør et ovnfast fad med lidt olie og læg fisken heri.
Krydr med salt og peber og sæt fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 10 minutter.

Mel, mælk og smør piskes sammen under opvarmning i en tykbundet gryde.
Lad saucen koge igennem og smag den til med salt, sennep og evt. lidt hvidvinseddike.

Servér langen toppet med sprød bacon, rødbeder i tern, æg i både og revet peberrod, og kartofler og sauce ved siden af.

TIP: Damp fisken i ovnen, hvis du har mulighed for det.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig