Dampet laks med grønne asparges

Opskrift til 4 personer20 MIN

Dampet laks med grønne asparges
Ingredienser
  • 450-500 g laksefilet uden skind og ben
  • 1 bundt asparges (500 g)
  • 250 ml bouillon
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1 lille bundt dild
  • Salt og peber
  • TILBEHØR:
  • Kartofler
  • Groft brød
Vejledning
Start med at knække bunden af aspargesene.
Skær dem derefter i stykker på 2-3 cm.
Hæld bouillonen i en gryde og kog aspargesene heri i 2 minutter.

Rør majsstivelsen op i 50 ml vand, og hæld den ved aspargesene under omrøring. Kog aspargessaucen op, stadig under omrøring.
Hak dilden og bland den i saucen. Smag tilsidst til med salt og peber.

Laksen skæres i stykker på ca. 5 cm, og læg dem på en pande.
Krydr med salt og peber, og tilsæt 200 ml vand.
Luk panden af med et låg eller evt. stanniol, og damp fisken i 4-5 minutter ved svag varme.

Servér laksen med kogte kartofler, aspargessauce og brød.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig