Lakselasagne med spinatbechamel

Opskrift til 4 personer45 MIN

Lakselasagne med spinatbechamel
Ingredienser
  • 450 g laksefilet
  • 450 g frossen helbladet spinat
  • 5 dl letmælk
  • 2 spsk majsstivelse
  • 100 g reven mozzarella
  • 1/2 tsk stødt muskatnød
  • 4 tomater
  • 12 lasagneplader
  • Salt og peber
  • TILBEHØR:
  • Groft brød
Vejledning
Tænd ovnen på 200 grader.

Spinaten lægges i en gryde og tøes op ved svag varme.
4 dl mælk tilsættes og blandingen koges op.
Den sidste dl mælk røres med majsstivelse til en jævning, der tilsættes saucen under omrøring.
Lad saucen koge i et par minutter.
Halvdelen af osten tilsættes, før saucen smages til med muskatnød, salt og peber.

Laksen skæres i store tern og tomaterne skæres i skiver.

Fordel nu laks, tomater, lasagneplader og spinatbechamel lagvis i et ovnfast fad. Gentag og slut af med et lag af spinatbechamel.

Drys resten af osten over, og krydr med salt og peber inden lasagnen bages i ca. 30 minutter.

Servér lasagnen med groft brød til.

Husk ikke at genopvarme retter med spinat!
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig