Spinattærte med laks og rejer

Opskrift til 4 personer50 MIN

Spinattærte med laks og rejer
Ingredienser
  • 225 g laksefilet
  • 200 g rejer
  • 4-6 plader optøet filodej
  • 450 g frossen helbladet spinat
  • 2 æg
  • 1 dl syrnet fløde 9%
  • TILBEHØR:
  • Groft brød
Vejledning
Filodejen fordeles i et smurt ovnfast tærtefad.
Den frosne spinat optøes langsomt i en gryde, og krydres med salt og peber.
Rejer, æg og syrnet fløde vendes i spinaten.
Skær laksen i mindre stykker, og læg dem, sammen med spinatblandingen, fordelt på filodejen.

Sæt tærten i ovnen ved 200 grader og bag den i ca. 40 minutter.

Servér laksetærten med groft brød til.

Husk ikke at genopvarme retter med spinat!
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig