Stegt rødspætte med sauce af champignon

Opskrift til 4 personer25 MIN

Stegt rødspætte med sauce af champignon
Ingredienser
  • 500 g rødspættefileter
  • 500 g champignon
  • 2-3 spsk rapsolie
  • 2 1/2 spsk majsstivelse
  • 5 dl letmælk
  • 1 bouillonterning
  • 1 dl rugmel
  • Salt og peber
  • TILBEHØR:
  • Kogte kartofler
  • Dampede grøntsager eller en skål salat
Vejledning
Champignonerne renses og skæres i skiver.
1 spsk olie varmes op i en gryde og champignonerne brunes heri.
Majsstivelsen opløses i mælken og blandingen hældes over champignonerne.
Tilsæt bouillonterningen og lad det hele koge op under omrøring.
Når saucen har småkogt i 5 minutter smages den til med salt og peber.

Hæld rugmel på en tallerken.

Varm resten af olien op på en stor pande.
Fold rødspættefileterne sammen på langs og vend dem i rugmelet.
Steg fileterne umiddelbart efter på panden i 2-3 minutter på hver side. Tilfør evt. lidt ekstra olie på panden, når du vender fileterne. Krydr med salt og peber.

Servér rødspættefileterne med kogte kartofler, champignonsauce og dampede grøntsager eller salat.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig