Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Opskrift til 4 personer20 MIN

Pitabrød med sprød krydret rødspætte
Ingredienser
  • 500 g rødspættefilet
  • 2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9%
  • 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk karry
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk rapsolie
  • Salt og peber
  • 6 grove pitabrød
  • TILBEHØR:
  • Strimlet icebergsalat
  • Små tern af agurk, tomat og løg
Vejledning
Rør den syrnede fløde eller yoghurten med 1/2 tsk salt og lidt peber.
Lav en blanding af paprika, karry, rasp og 1/2 tsk salt på en tallerken og vend rødspætterne heri.

Hæld olien på en pande, varm op og steg rødspætterne herpå i 1-2 minutter. Ryst af og til panden.

Varm pitabrødene som emballagen angiver.

Servér pitabrød og salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan sammensætte sit pitabrød.

TIP: Smag evt. dressingen til med lidt hvidløg.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig