Ovnstegte rødspætter med karry og mangochutney

Opskrift til 4 personer45 MIN

Ovnstegte rødspætter med karry og mangochutney
Ingredienser
  • 4 hele rødspætter
  • 3 røde peberfrugter
  • 5 tsk rapsolie
  • 1 æble
  • 1 løg
  • 1 tsk karry
  • 1 spsk hvedemel
  • 5 dl bouillon
  • Salt og peber
  • TILBEHØR:
  • Ris
  • Mangochutney
Vejledning
Ovnen tændes på 225 grader.
Start med at rense rødspætterne og tør dem med køkkenrulle.
Peberfrugter skæres i brede både, og både rødspætter og peberfrugter lægges på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pensl begge dele med 3 tsk rapsolie og krydr med salt og peber.
Sæt pladen i ovnen og bag det hele i 20 minutter.

Skræl æblet og pil løget og riv begge dele groft.
Varm resten af olien op i en gryde og svits løg og æble heri. Karry og mel tilsættes og svitses kort med, inden bouillon hældes ved.
Lad saucen koge i 10 minutter inden den blendes og smages til med salt.

Rødspætterne serveres med kogte ris, karrysauce og mangochutney.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig