Dampede rødspætter

Opskrift til 4 personer25 MIN

Dampede rødspætter
Ingredienser
  • 600 gram rødspættefileter
  • 600 gram gulerødder, grove stykker
  • 75 ml frisk appelsinsaft el. appelsinjuice
  • 400 gram cherrytomater
  • 1/2 stort bundt frisk basilikum, grofthakket
  • TILBEHØR:
  • Kogt pasta, gerne fuldkornspasta
Vejledning
Gulerødderne koges med appelsinsaft i 5 minutter.
Skru ned for blusset og tilsæt cherrytomaterne. Lad det hele simre i et par minutter inden basilikum tilsættes. Smag til med salt og peber.

Nu rulles rødspættefileterne sammen til små ruller. De krydres med salt og peber og lægges i en bakke.
Damp rødspætterullerne i ovnen i ca. 10 minutter inden væden hældes fra.

Servér rødspætterne med kogt pasta og appelsingulerødder.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig