Ostegratineret torsk med bagte tomater

Opskrift til 4 personer20 MIN

Ostegratineret torsk med bagte tomater
Ingredienser
  • 500 gram torskefilet
  • 4 skiver ost
  • 500 gram cocktailtomater
  • 400 gram båndpasta
  • 450 gram frossen helbladet spinat
  • 1 spsk rapsolie
  • Salt og peber
Vejledning
Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Læg torskefileterne i fire portioner på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr hver torskeportion med salt og peber og beklæd dem dernæst med en skive ost.

Nu halveres cocktailtomaterne, inden de lægges ved siden af torsken og det hele bager i 10 minutter. Slut af med at grill i 2 minutter.

Pasta koges som angivet på emballagen. Den frosne spinat tilsættes, når der mangler 3 minutter af kogetiden.
Pasta og spinat hældes i en sigte til afdrypning. Olie tilsættes og det hele vendes rundt. Krydr med salt og peber.

Servér spinatpastaen med ostegratineret torsk og bagte tomater.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig