Torskeloins i fad
Opskrift til 4 personer20 MIN

Ingredienser
- Fisk:
- 600 gram torskeloins
- Grøntsager mm:
- 2 mellemstore æbler
- 2 små porrer
- 1 fed hvidløg
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 laurbærblad
- 1 tsk majsstivelse
- 1dl fløde 13%
- 1/2 bundt persille (evt. bredbladet)
- Tilbehør:
- Kogte ris
Vejledning
Start med at skære porrer i tynde ringe og æbler i tern.
Kom begge dele på en pande tilsat 1 spsk olie og svits det hele, sammen med presset hvidløg, uden at noget tager farve.
Tomater, laurbærblad og paprika tilsættes og det hele koger i 2-3 minutter.
Nu røres majsstivelsen ud i fløden og tilsættes saucen under omrøring.
Saucen koges op og smages til med salt og peber, inden den hældes i et ovnfast fad.
Skær torskeloins ud i stykker på ca. 6 cm, og læg dem ovenpå saucen. Slut af med at krydre fisken med salt og peber, inden fadet sættes i ovnen. Bag retten i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Servér fisken med et drys persille og kogte ris.
Kom begge dele på en pande tilsat 1 spsk olie og svits det hele, sammen med presset hvidløg, uden at noget tager farve.
Tomater, laurbærblad og paprika tilsættes og det hele koger i 2-3 minutter.
Nu røres majsstivelsen ud i fløden og tilsættes saucen under omrøring.
Saucen koges op og smages til med salt og peber, inden den hældes i et ovnfast fad.
Skær torskeloins ud i stykker på ca. 6 cm, og læg dem ovenpå saucen. Slut af med at krydre fisken med salt og peber, inden fadet sættes i ovnen. Bag retten i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Servér fisken med et drys persille og kogte ris.