Torskelions i fad

Opskrift til 4 personer20 MIN

Torskelions i fad
Ingredienser
  • 600 gram torskelions
  • 2 mellemstore æbler
  • 2 små porrer
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk majsstivelse
  • 1dl fløde 13%
  • 1/2 bundt persille (evt. bredbladet)
  • Tilbehør:
  • Kogte ris
Vejledning
Start med at skære porrer i tynde ringe og æbler i tern.
Kom begge dele på en pande tilsat 1 spsk olie og svits det hele, sammen med presset hvidløg, uden at noget tager farve.

Tomater, laurbærblad og paprika tilsættes og det hele koger i 2-3 minutter.
Nu røres majsstivelsen ud i fløden og tilsættes saucen under omrøring.
Saucen koges op og smages til med salt og peber, inden den hældes i et ovnfast fad.

Skær torskeloins ud i stykker på ca. 6 cm, og læg dem ovenpå saucen. Slut af med at krydre fisken med salt og peber, inden fadet sættes i ovnen. Bag retten i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Servér fisken med et drys persille og kogte ris.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig