Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
Opskrift til 4 personer25 MIN

Ingredienser
- 500 g torskefilet
- 150 g bacon
- 6 gulerødder
- 1 grøn peberfrugt
- 150 g sukkerærter
- 1 dl eddike
- 75 g sukker
- Tilbehør:
- Kogte ris
Vejledning
Skræl gulerødderne og skær dem i fine bånd med kartoffelskrælleren.
Skær peberfrugten i strimler og kom den sammen med gulerodsbånd og sukkerærter i en skål.
Hæld sukker og eddike i en gryde og giv lagen et kog, før den hældes over grøntsagerne.
Nu krydres torskefiletterne med salt og peber, inden bacon vikles omkring.
Torskefileterne steges på en slip let-pande i ca. 3 minutter på hver side til baconen er sprød.
Servér torskerullerne med kogte ris og råsyltede agurker.
Skær peberfrugten i strimler og kom den sammen med gulerodsbånd og sukkerærter i en skål.
Hæld sukker og eddike i en gryde og giv lagen et kog, før den hældes over grøntsagerne.
Nu krydres torskefiletterne med salt og peber, inden bacon vikles omkring.
Torskefileterne steges på en slip let-pande i ca. 3 minutter på hver side til baconen er sprød.
Servér torskerullerne med kogte ris og råsyltede agurker.