Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

Opskrift til 4 personer25 MIN

Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
Ingredienser
  • 500 g torskefilet
  • 150 g bacon
  • 6 gulerødder
  • 1 grøn peberfrugt
  • 150 g sukkerærter
  • 1 dl eddike
  • 75 g sukker
  • Tilbehør:
  • Kogte ris
Vejledning
Skræl gulerødderne og skær dem i fine bånd med kartoffelskrælleren.
Skær peberfrugten i strimler og kom den sammen med gulerodsbånd og sukkerærter i en skål.
Hæld sukker og eddike i en gryde og giv lagen et kog, før den hældes over grøntsagerne.

Nu krydres torskefiletterne med salt og peber, inden bacon vikles omkring.

Torskefileterne steges på en slip let-pande i ca. 3 minutter på hver side til baconen er sprød.

Servér torskerullerne med kogte ris og råsyltede agurker.
Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig