Torskeburger med agurkesalat

Opskrift til 4 personer15 MIN

Torskeburger med agurkesalat
Ingredienser
  • 500 g torskefilet
  • 1 agurk
  • Fint salt
  • 1 dl eddike
  • 1 spsk sukker
  • Salt og peber
  • Tilbehør:
  • 4 burgerboller
  • 1 salathoved
Vejledning
Start med at tænde ovnen på 200 grader.

Riv agurkerne på et rivejern, så de bliver til tynde skiver. Drys lidt fint salt over skiverne og lav dem trække.

Torskefileten skæres i 4 portioner og krydres med salt og peber.
Beklæd et ovnfast fad med bagepapir, læg fisken i fadet og bag den i ca. 8 minutter.

Rør eddike, 1 dl vand og sukker til en lage. Vrid agurkerne fri for salt og læg dem i lagen.

De lune burgerboller anrettes med salat, torsk og agurkesalat.

TIP: Vælg evt. at stege torsken på en slip let-pande i 3-4 minutter på hver side. Servér evt. burgeren med mangochutney.

Giv os din bedømmelse
Hvad bli´r halvtreds minus fire?
Om osKontaktOpskrifterSalgsbetingelserPrivatlivspolitikFAQ
FacebookInstagramElite Smiley
Betalingskort
Alle priser er i DKK inkl. moms og ekskl. levering
CVR-nr.: 35512713 Tlf-nr.: 27 76 20 00
Copyright © 2013-2018 - eGastro.dk, Ågade 14, 7620 Lemvig